1
$\begingroup$

I am trying to create haplotype networks in PopART which I have successfully done many times in the past. 2 weeks ago the program was working fine for me but recently I am unable to load files. What happens is that when I go to load a nexus file through the "nex" button, or through the "file/import/alignment" or "file/open" options nothing loads. There is no error message, instead nothing happens. This occurs with both files I have recently created and with files that I have successfully loaded in the past. I've sent files to other people and everyone has been able to load the files using PopART on their computers. I am running macOS 10.15.6 and have tried turning my computer off and on as well as uninstalling and reinstalling PopART. I also thought that maybe Java wasn't up to date on my computer but I don't think PopArt runs with Java. Any help would be very appreciated!

$\endgroup$
0
0
$\begingroup$

Answer from @user438383, converted from comment:

Hi, this seems like quite a niche problem that you are facing, perhaps a bug in the GUI of some kind. Although it's on-topic, I think you're unlikely to find somewhere here who can help (unless the popart devs lurk here). I would suggest emailing the authors, but they point towards the github which mostly seems to be ignored.

$\endgroup$
1
  • $\begingroup$ Thanks, ill email the authors. $\endgroup$ Jun 22 at 20:40

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.